Podle informací ze zpěvaččina týmu stál vozíček kolem 10 tisíc eur čili přes 250 000 korun. „Abych se mohla venku pohybovat bez cizí pomoci, koupila jsem si svůj první elektrický terénní vozík. A díky němu zažívám chvíle, které jsem doteď neznala. Vozík, který mi vyrobili přímo na míru, mi totiž dává větší volnost a svobodu – tedy pocity, který už jsem desítky let neměla,“ prozradila Marika.

Výročí 37 let od autonehody, po které fenomenální zpěvačka skončila na vozíku, připadá na 30. listopad. V tu dobu bude Gombitová finišovat přípravy na svůj velký předvánoční koncert v pražské Tipsport areně, který se uskuteční 2. prosince.

„Těším se, že jako hosty přivítám mladé a talentované hudebníky od nás i z Čech a Moravy a všichni budeme zpívat skladby, ke kterým jsem napsala hudbu,“ prohlásila zpěvačka, se kterou v české metropoli jako hosté vystoupí např. Martin Chodúr (27), Tereza Kerndlová (31) či Adam Mišík (20). Pozor ale, vstupenky na pražský koncert Mariky Gombitové rychle mizí, zbývá posledních pár set míst.

VIDEO: Co na Mariku prozradil Miro Žbirka?

Video
Video se připravuje ...

Už za 2 dny se vrátí na pódia Gombitová: Co o ní prozradil Žbirka? Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
44 fotografií