Jesenický podnikatel je podle informací Nedělního Blesku už téměř měsíc ve vazbě. „Ano, vím o tom,“ potvrdila sama Perkausová. I když se rozešli už před dvěma roky, tahle zpráva ji velmi zasáhla.

„Karla jsem delší dobu neviděla. Je mi to líto, protože to není příjemná situace pro nikoho a s Karlem Kubou nás z minulosti pojí přátelské vztahy,“ řekla Nedělnímu Blesku moderátorka, která se pyšní přírodními pětkami.

Policie údajně vyšetřuje podnikatele kvůli pochybným finančním transakcím. Vzhledem k tomu, že na něj soud uvalil vazbu, rozhodně se nebude jednat o banalitu.

A aby toho nebylo málo, exmilenec Perkausové utrpěl další ránu. „Jen krátce poté, co byl vazebně stíhán, mu zemřel člen rodiny a soudce mu nepovolil, aby mohl jít na pohřeb. Těžce ztrátu svobody nese,“ prozradil zdroj z podnikatelova okolí.

Sbalila manžela své sestry

S bohatým podnikatelem se Eva začala stýkat zhruba od listopadu 2013, v době, kdy se rozváděl s její nevlastní sestrou Monikou Kubovou (43). „Objevila se v době, když už byla podaná žádost o rozvod,“ vysvětlila tehdy Monika.

VIDEO - Sexbomba Eva Perkausová: Už má nového přítele?

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Eva Perkausová: Už má nového přítele? Blesk TV

VIDEO - Eva Perkausová zatratila vlastního tátu! Tolikrát jsem mu věřila, ale vždy mě zklamal!

Video
Video se připravuje ...

Eva Perkausová zatratila vlastního tátu! Tolikrát jsem mu věřila, ale vždy mě zklamal! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
52 fotografií