Hned když se Erbová o falešných inzerátech na webu dozvěděla, kontaktovala své právníky a vše nahlásila na policii. Ta případ i nadále řeší, ovšem ze stále probíhajícího vyšetřování unikly informace o tom, kdo by měl mít čin na svědomí.

Jelikož vyvěšení inzerátů na webu Sex.cz a dalších podobných portálech bývá zpoplatněné, pokusili se tak kriminalisté podle informací Blesk.cz vystopovat místo, kde byla provedena platba, jež za falešné profily Erbové zaplatila. Výpisy z účtu ukázaly, že se jednalo o nejmenovanou banku na Praze 4, odkud si posléze policie vyžádala kamerové záznamy.

Kromě inzerátů, o nichž jsme již informovali, se ale objevil další falešný profil na začátku října na portálu Amatéři.com, kde se také někdo vydával za Vlaďku Erbovou. „Ano, 1. 10. proběhl první erotický chat na stránkách Amatéři.com,“ potvrdila pro Blesk.cz už druhý pornoútok na svou klientku advokátka Erbové. Dál ale k případu nic nemohla říci. „Já se k tomu nemůžu vyjadřovat, já bych vás odkázala na svou klientku. Nemůžu komentovat probíhající vyšetřování,“ vysvětlila jen.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Na webu Amatéři.com se ale nicméně podle informací Blesku kdosi pod přezdívkami „ROMKA007“ a „cikanecka007“ rovněž vydával za Erbovou a chatoval si zde s muži chtivými sexu. Policejní počítačoví experti se proto zaměřili na IP adresu, ze které tyto komunikace probíhaly.

A podařilo se prý zjistit, že tato internetová aktivita probíhala z hotelu Légère Hotel Luxembourg v době, kdy zde byl ubytovaný amatérský fotbalový tým Amfora. S nimi přitom na tuto cestu odjel právě Řepka s partnerkou Kristelovou... Že by náhoda? 

Kromě policie se má případem zabývat i přestupková komise Prahy 4, jelikož zatím nebylo kvalifikováno, zda se jedná o přestupek, či trestný čin. „Vůbec se k tomu nebudu vyjadřovat,“ uvedla ale vedoucí přestupkového oddělení, kterou jsme oslovili. Zřejmě rovněž kvůli tomu, že vyšetřování zatím není uzavřeno.

Řepka: To je nějaký nesmysl!

Tomáš Řepka celou věc smetl rázně ze stolu s tím, že s ní nemá nic společného. „To je nějaký nesmysl. Vůbec nevím, o co jde. Kauzu jsem jen zaregistroval, ale to, že bych s tím měl něco společné, tak to je kravina. Jestli mě někdo obviňuje, budu to muset předat svým právníkům,“ řekl Blesku bývalý fotbalový reprezentant.

Fotogalerie
67 fotografií