Koncert nese název „A pořád Vás mám ráda“ a těšit se můžete na průřez písní z repertoáru Věry Špinarové v podání jejích kolegů, přátel a velikánů české hudební scény, jako je Marie Rottrová, Jarek Nohavica, Jitka Zelenková, Petra Janů, Petr Bende, Heidi Janků, Ilona Csáková, Markéta Konvičková, Buty a další. Kromě jejich sólo písní nebudou chybět také neopakovatelné duety těchto interpretů.

Vzpomínkový koncert je krásnou myšlenkou i nápadem Adama Pavlíka, který také poprvé po nečekaném odchodu jeho milované maminky opět zasedne na pódiu za piáno.

Jelikož byl náš poslední koncert v Čáslavi ukončen po dvou písních, považuji za nutné, abychom jej dohráli až do konce a to podle stejného playlistu“, vysvětluje Pavlík, co ho přivedlo na myšlenku koncert uspořádat. 

Všichni oslovení umělci přijali možnost zazpívat si písničky mamky s nadšením. A jelikož se jedná o největší profesionály v muzikantské branži, věřím, že spolu s mojí kapelou vytvoříme nezapomenutelný zážitek," dodal muzikant, jež během pár měsíců přišel o matku i otce Iva Pavlíka.

Koncert se odehraje 27. března 2018 od 19:00 hodin v ostravské Ostravar Aréně.

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům!

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům! FTV Prima

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky...

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky... Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií