Herečka označila baletního mistra za homosexuála během natáčení pořadu VIP Prostřeno! na podzim 2012. Pět let se s ní pak Harapes odmítal setkat. „Určitě mi doteď nevadilo, že jsme se od toho natáčení nepotkali. Jsou lidé, kterých se dokonce i štítím,“ prohlásil Vlastimil v březnu 2014, když zjistil, že se ocitl na stejné akci s Květou.

Herečka si to s ním chtěla vyříkat z očí do očí, on ale odmítl. „Paní Fialovou už nechci nikdy potkat!“ řekl tehdy Blesku. „Jako omluvu použila větu, že už je stará, a tak může říkat, co chce a kde chce... Jenže si ve svém věku neuvědomuje, že mluvit může jenom o sobě, a ne o ostatních!“ zdůvodňoval baletní mistr, aniž by vzal v potaz, že už tehdy u Květy propukala Alzheimerova choroba.

„Já homosexuály miluju a jemu jsem nijak neublížila. Vlastíček je hodný kluk a jdu ho pozdravit, když on nejde za mnou,“ pronesla umanutě Květa a vydala se za ním. Když tanečník viděl, že se k němu blíží Tornádo Lou, dal se na úprk do šatny a snažil se schovat mezi kabáty!

Neodbytnou herečku se mu podařilo setřást a odstrčit, div neupadla... Květa zůstala stát jako opařená se slzami v očích! Když Blesk včera volal tanečníkovi, jestli jí odpustí aspoň nyní, zakřičel do sluchátka: „O ní se bavit nebudu!“ A ihned zavěsil...

Video
Video se připravuje ...

Fialová se chtěla Harapesovi omluvit DAVID TUREK, JAROSLAV BOUDA

Nazval ji potvorou

Během natáčení VIP Prostřeno! Květa Fialová pozvala své spolustolovníky na podzimní projížďku lodí po Novomlýnské nádrži. „Je trochu chladněji, než by bylo záhodno...“ prohlásil Harapes. „On je dost teplej...“ pronesla herečka a přitulila se k němu. „Potvoro jedna!“ počastoval ji dotčený baletní mistr.

Evidentně netoužil, aby se začalo pátrat po tom, s kým skutečně žije. A později jí přes média vzkázal: „Květa má štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala!“

VIDEO: Zemřela Květa Fialová (†88): Už nepoznávala okolí, mysl jí zakalil Alzheimer!

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Květa Fialová (†88): Už nepoznávala okolí, mysl jí zakalil Alzheimer! redakce Blesk TV

Fotogalerie
34 fotografií