To, že Jana měla za muže Oldřicha Víznera, ví asi každý milovník filmů. Oldova bratra Vladimíra (†43) si vzala právě grafička Johana. Vladimíra však stihl strašný osud. V roce 1983 byli Jana, Johana, Vláďa a Olda na dovolené na Elbě. Vladimír šel do stanu vařit kávu a přímo v rukou mu vybuchl plynový vařič! Uhořel přímo před zraky rodiny! Olda ani ostatní členové rodiny na děsivý zážitek nikdy nezapomněli. A možná právě drsná smrt bratra stojí za hercovými depresemi.

Grafička Johana zůstala dlouho sama. Až po letech se provdala právě za Datla Novotného. Ten tak přibyl do velké herecké rodiny, jíž vévodí Jana Šulcová. „V poslední době se všichni nějak uzavřeli do sebe. Jak Jiří, tak Johanka mi nezvedali telefon. Věděla jsem, že Jirka prodělal mrtvici, ale mluvit o tom zřejmě nechtěl,“ svěřila Šulcová Blesku.

Na červnovém pohřbu režiséra Vladimíra Drhy (†73) Datel trpce svěřil Blesku, že se s ním Johana rozvedla. „Nechci o tom mluvit,“ řekl tenkrát Blesku. Zbývaly mu už jen necelé dva měsíce života...

VIDEO: Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat!

Video
Video se připravuje ...

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat! TV Barrandov

Fotogalerie
24 fotografií