Jiří, který před nedávnem přestal tajit novou známost, odhalil způsob, jakým se dal s pohlednou brunetkou dohromady. Zavolala mu prý poté, co od něj odešla manželka. Nebyla prý ovšem jediná, mnoho lidí se ho snažilo v těžkých chvílích povzbudit. Ozval se mu dokonce i jeho sok z politiky, Miroslav Kalousek (56).

„Jako člověk s velkým Č se ukázal pan Kalousek, se kterým jsem měl politicky velmi nesmiřitelné vztahy. Je to asi podruhé nebo potřetí, kdy jsem zjistil, že patří k lidem, kteří se o druhé zajímají a to i přesto, že jsme byli v pracovních podmínkách nepřátelé,“ popisoval expremiér v obsáhlém rozhovoru pro magazín Luxury Prague Life.

Prozradil také, že se snaží s novým vztahem nepospíchat, jelikož se teprve rozvádí s tlumočnicí Petrou, s níž se marně snaží najít společnou řeč. „Jak se můžou uklidnit vztahy, když manželka po deseti letech harmonického vztahu najednou ze dne na den odejde a ještě v ten večer na vás pošle advokáty s nehoráznými požadavky,“ rozhorlil se Paroubek.

„A kromě toho časem přijdete na to, že má mimomanželský vztah, je obklopená bodyguardy a obklopuje jimi i naši dceru. To se prostě nezapomíná a podle toho budu také postupovat,“ obviňuje Petru z nevěry. „Já jsem se opravdu v tomto manželství překonal a celých deset let jsem byl věrný,“ tvrdí Jiří a vyčítá ženě i to, že ho zbavila rodiny, která je pro něj velmi důležitá.

„Ani tak se ale nedá za těch pět měsíců škrtnout těch deset let, co jsme spolu prožili,“ dodává ale vzápětí expremiér, který i nadále náhlou změnu v manželčině chování částečně přičítá jejímu zdravotnímu stavu. „To, co se stalo v posledních týdnech před jejím odchodem z domova, by se zdravé Petře nestalo,“ naráží na masivní krvácení do mozku, které Paroubková přede dvěma lety prodělala.

Možná proto se během posledních pěti měsíců marně pokoušel vztah slepit a ženě prý již mnohokrát nabízel, aby to spolu znovu zkusili. „Vždy mne odmítla arogantně, urážlivě a velmi nepříjemně. Tak jsem z toho vyvodil své závěry. Ona jistou teoretickou možnost ještě má, myslím ale, že toho nevyužije a tak ať si žije svůj život, jak umí,“ říká Jiří, který chtěl dát Petře šanci i kvůli jejich dcerce Margaritě (7).

Tu měl podle obvinění své ženy zneužívat, což rezolutně odmítá. „Petra neví, co dělá. Vyplývá to z její narušené psychiky,“ tvrdil Paroubek v rozhovoru pro magazín Luxury Prague Life a dodal: „Snažím se zapomínat věci, které jsou nehezké. I když si nejsem jistý, jestli se mi to povede, pokud půjde o Petru. Ta už překročila určitý práh toho, co jsem ochoten zapomenout.“

VŠE O KRACHU MANŽELSTVÍ PAROUBKOVÝCH ZDE>>

Fotogalerie
72 fotografií