Není snadné vychovávat dceru sama a Tereza Černochová zjišťuje, že je to čím dál těžší. Jak její dcera Laura roste, uvědomuje si, že doma nemají tatínka. „Ani já, ani moje máma nemáme partnera, máma už ani žádného nechce, takže u nás chybí chlapi. A Laura je přísavka, když vidí nějakého mého kamaráda muzikanta, hned se na něho nalepí. Prostě jí chybí nehysteroidní mužská energie,“ přiznala Černochová v magazínu Rodina Dnes.

Se svým biologickým otcem se malá Laura začala vídat teprve nedávno. „Když jsem si nedávno zlomila ruku, poslala jsem mu SMS zprávu, že to bolí jako pes a že bych potřebovala pomoct. Od té doby Lauru navštěvuje, chodí s ní ven a užívají si spolu srandu, což je skvělé,“ svěřila se zpěvačka s tím, že koukala jako blázen, jak snadné to bylo.

Kdybych věděla, jak málo stačí k jemnému nakopnutí, kdybych tušila, že nemusím být za každou cenu hrdinka, která všechno zvládne sama, udělala bych to už dávno,“ dodala. Lauře jejího otce odpírat nechce. Sama totiž pochybuje, že o ni „zavadí“ její životní partner.

Fotogalerie
24 fotografií