Krampol v Karlových Varech představil nový projekt spojený s Jeanem-Paulem Belmondem, jehož je v Čechách dvorní dabér. Bude totiž namlouvat jako audioknihu jeho memoáry. „Čeká mě sedm frekvencí za mikrofonem, ale moc se na to těším. Jeho vzpomínková kniha je nádherná, a pořád se nevzdávám ani naděje, že se nám podaří uskutečnit dlouho plánované setkání. Jeho syn s tím souhlasí, jen prý se teď táta musí dát trošku dohromady, plánuje Krampol.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol po kolapsu manželky: Z blázince ji vyhodili! Co s ní teď bude? Blesk TV

Dohromady se dává nejen Belmondo, ale i Jirka, kterého zlobí koleno, a hlavně jeho manželka. Ta je zpět doma po bezmála dvoutýdenní hospitalizaci na psychiatrii. „Normálně ji vyhodili, protože mají málo místa. Bude teď tedy docházet dvakrát týdně na kontroly,“ prozradil Krampol. Manželku prý čeká i terapie prací. „Bude tam docházet se starat o nemocné,“ dodal populární herec, dabér a moderátor, který si užil chvíle strachu.

„Nejhorší je, když hrozně moc chcete pomoct, ale nemáte jak. Pořád věřím, že Hanka bude jako dřív. Musí ale chtít hlavně ona sama. Myslím, že tu chuť v sobě má, jen ji v sobě musí probudit. A nesmí pít, ani kapku, jinak skončí v blázinci,“ říká Krampol s tím, že ani nepojedou na dovolenou. „Chtěli jsme, ale s tímhle to nejde,“ krčí rameny.

Během Krampolovy návštěvy Varů Hanka zůstala sama doma, jinak s ní ale stále někdo bude. „Hlavně kamarádka, abych já mohl pracovat,“ plánuje Krampol.

Fotogalerie
21 fotografií