I když byla fenka Mia v posledních měsících nemocná, prodělala dvakrát mrtvici a pak jí začaly kolabovat ledviny, Diana Kobzanová s hokejistou Michalem Frolíkem (29) si dávali naději, že se uzdraví. Jenže pak se stalo něco nečekaného.

„Spolkla pecku od broskve, to jsme zjistili, až když jí začalo být zle. Od sobotní noci byla v nemocnici na infuzi. Pecka vyšla, ale bohužel měla v sobě díky tomu nějakou infekci, takže zvracela, měla průjem a tekla jí krev. A díky tomu jí začaly odpadat ledviny,“ prozradila modelka na sociální síti příčinu smrti.

Pejsek byl napojen na infuzi, která má ledvinám pomáhat, a přestože to ještě v pondělí vypadalo, že se Mia uzdraví, v úterý ráno se jí přitížilo. „Původně jsem za ní jela jen na kontrolu, ale bohužel to dopadlo špatně. Byl to moc smutnej pohled a doktoři doporučili ji netrápit. Ležela jsem s ní na dece na zahradě a držela ji až do konce, poslední dvě hodiny jsme spolu strávily samy. Je mi na ho*no,“ dodala s tím, že všem děkuje za podporující a milé zprávy. Mia chybí nejen jí, ale také její 2,5leté dceři Elle.

Fotogalerie
19 fotografií