Nemá si na co stěžovat. Herec Pavel Trávníček a Monika Trávníčková mají asi svaté dítě. „Je to zlatý mrňousek. V noci nás většinou nechává v poklidu se vyspat. Jestli je to tím, že mu na dobrou noc zpíváme a jako milovníku umění se mu naše pěvecké projevy líbí, nebo usíná raději proto, abychom dlouho nepokračovali, ví bůh. Zatím nám to svojí dětskou čínštinou nevysvětlil, ale v každém případě naše pěvecká produkce na něj platí,“ vysvětlil Trávníček.

Herec se dokonce pochlubil, že aktivně pomáhá – syna přebaluje a koupe ho. To má prý malý Max nejradši. „Musím, a ráda, potvrdit, že manžel je skutečně vrcholový, pečlivý a milující rodič. Pomoc v domácnosti mu nedělá problémy a navíc, jako hlava rodiny, musí plnit i roli živitele. A jde mu to,“ pěla ódy manželka Monika.

Dvojice navíc prozradila, že by byla nejradši, kdyby malý synek nezůstal sám a měl nějakého sourozence. Proto mu doma říkají Maxmilián první. „Jednak to zní vznešeně a pak – počítáme s tím, že bychom k němu mohli tak do dvou tří let pořídit Maxmiliána druhého. Jedináčkem rozhodně nezůstane. Narodí-li se sestřička, tím lépe, páreček by byl fajn, ale o jménu pro ni budu muset zapřemýšlet. Ještě o téhle eventualitě s manželkou podebatujeme,“ dodal nadšený táta Trávníček na akci Nej sestřička.

VIDEO: Jak vypadala svatba Pavla Trávníčka a Moniky Fialkové?

Video
Video se připravuje ...

Trávníček se počtvrté oženil! K oltáři přiletěl vrtulníkem! Co se nepovedlo? Mirka Dvořáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
25 fotografií