Má za sebou divokých 33 let – dva porody, při čemž ten první proběhl v jejích 19 letech, svatbu s dlouholetým přítelem a otcem jejích dětí Štěpánem Vránou, rozvod, rodinné rozpory s otcem Michaelem Kocábem a také mnoho uměleckých počinů. S 33. narozeninami, které Natálie Kocábová oslavila 16. května, prý přišel čas na změnu.

„Bilancuji celý život. Potřebuju nějaký řád. Asi fakt přichází čas, kdy bych se měla zklidnit. Chtěla bych přestat být nervózní a rozhozená na všechny strany,“ řekla Blesku po ukázce ze své hry Pohřeb až zítra. Ta pojednává o rodině, která by mohla kdekomu připomínat rodinu Natálie. „Napsala jsem hru o něčem, co mě skutečně na denní bázi stresovalo – o ztrátě pocitu domova. A také o rozvodu, který je v ní všudypřítomný, a přesto jakoby nepodstatný,“ vysvětlila.

Roli otce v ní hraje Robert Jašków a jeho ostrovtip je nepřehlédnutelný. Natálie se však vlastním tatínkem Michaelem neinspirovala. „Táta to není. Jak jsem to teď viděla, tak tohle opravdu není on,“ řekla. 

Natálie si v poslední době procházela těžkým obdobím, kdy se jí rozpadl vztah s partnerem a musela řešit rozvod. O stavu, ve kterém se nacházela, před časem napsala sloupek, v němž se svěřila, že propadla depresím nebo dokonce popíjela projímadlo. „Nikdy nepíšu to, co není pravda. V tom sloupku to vyznělo šíleně. Byla to reakce na partnerský problém. Ale byl to dlouhodobý proces. Nešlo mi napsat něco jiného,“ pokrčila rameny. 

Nyní je ale všechno zase v pořádku. Natálie vypadá skvěle a je spokojená. „Nejím cukr a zjistila jsem, že když jsem bez partnera, tak hubnu. Je to totiž tak, že když jsem šťastná, hubnu, a když ne, tak tloustnu,“ uzavřela s úsměvem Kocábová.

VIDEO: Natálie Kocábová hledala svoje předky.

Video
Video se připravuje ...

Rozvádějící se Kocábová: Tajemství rodu odhalilo otroky! Blesk TV

Fotogalerie
26 fotografií