Fialová na zážitek, který ovlivnil její vztah k mužům a k sexu na celý život, nikdy nezapomněla. „Bylo to v květnu 1945. Borohrádkem procházela Malinovského armáda a je známo, že heterosexuální vojáci kromě toho, že se vzájemně vraždí, používají dámské osazenstvo k radovánkám... Měla jsem ten zážitek se dvěma vojáky,“ přiznala.

S detaily se svěřila i své nejlepší kamarádce, herečce Nadě Konvalinkové. „Je to hrozný zážitek pro dívku, myslím, že Květě bylo v té době čtrnáct, když ji někdo napadne a s revolverem přiloženým u hlavy zneužije. Dvakrát po sobě. K tomu traumatu se přidalo i to, že ti vojáci pak byli před plukem a před ní zastřeleni,“ říká Konvalinková. 

O té doby na muže Fialová zanevřela, byť se dvakrát vdala. Jejím prvním manželem byl dramaturg Jiří Josek. Od toho však brzy utekla – do márnice! „Už se tam ale nepohřbívalo, byla prázdná. Takže jsem raději bydlela tam, abych nemusela bydlet s mým mužem. Peníze, abych šla jinam, jsem neměla,“ dodává herečka. Druhým manželem Květy, déle než padesát let trvající láskou a otcem jediné dcery Zuzany, byl režisér Pavel Háša (†80). S ním prý měla sex, jen když se snažili o početí miminka.

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví! Lukáš Červený


Fotogalerie
23 fotografií