Akce letos probíhala v britském stylu a pořadatelé tomu přizpůsobili všechny detaily. Už před hotelem, kde se ples konal, je mohla překvapit první rekvizita připomínající Spojené království. Zaparkovaný tam totiž stál double-decker, v němž se nacházel bar.

Uvaděči zase u vchodu hlídkovali v převlecích členů britské královské stráže a pro Británii rovněž typických strážníků „bobby“. Kromě toho zde bylo možné potkat i samotnou královnu Alžbětu II., respektive její dokonalou dvojnici. Účastníky pobavil také dvojník ikonického Mr. Beana, který si jako posilu přivedl samozřejmě i svého medvídka.

Britská byla ostatně i jedna z hlavních tahounů večera, hvězdná kapela Londonbeat, která nezapomněla zahrát svůj hit I’ve Been Thinking About You. „Naplno jsme to před kapelou rozjeli,“ nechal se slyšet fanoušek Honza, kterého velmi potěšila možnost slyšet slavné interprety naživo. O hudbu se dále postarali též Michal Hrůza (45) a Kristína (29) nebo kapely Zelená pára a Pangea – revival legendárních Beatles. Není divu, že zábava se protáhla až do ranních hodin.

Součástí události, kterou moderovali Ondřej Vetchý (54) a Jan Smetana (34), byla též dobročinná aukce, během níž jeden z hostů vydražil setkání s Jaromírem Jágrem (45). Za večeři s hokejovým bohem byl ochoten zaplatit neuvěřitelných 120 000 Kč, které poputují na konto Centra pro dětský sluch Tamtam.

Fotogalerie
17 fotografií