V Lídě Baarové si musela vybrat mezi dvěma muži a to samé probíhá i ve filmu Všechno nebo nic, kde hraje svobodnou maminku, o jejíž přízeň se uchází dva krasavci, polští herci Pawel Delag (46) a Michal Žebrowski (44). V češtině jim na charizmatu ještě přidaly jejich hlasy, které propůjčili Jiří Dvořák (49) a Michal Dlouhý (48).

„Většina žen se někdy dostane do takové situace, že si musí vybrat mezi dvěma muži,“ říká Pauhofová, která se se svými polskými hereckými protějšky orozumívala polsko-anglicko-česko-slovensky.

I když ji čeští režiséři rádi obsazují jako femme fatale, ona se za idol krásy nepovažuje. „Mám se ráda a to je důležité,“ říká Pauhofová, ale zároveň doplňuje: „Co se mi na mně nelíbí, postupně přeměňuji.“ Změnou prochází i její filmová postava, která se nečekaně dostane do jiného stavu.

Video
Video se připravuje ...

Už si tykají! @vsechnonebonic

Takové role bere herečka jako trenažér mateřství. Její biologické hodiny prý už také tikají, jak sama přiznává: „Toužím být maminkou. Myslím si, že je to v mém věku naprosto přirozené.“

Zatím si alespoň zkusila, jaké to je nosit umělé těhotenské bříško. „Chodilo se mi s ním určitě lépe, než kdybych byla reálně v devátém měsíci těhotenství,“ směje se, ovšem mimo natáčení ho prý vždy raději odložila. Škoda. V městské hromadné dopravě by ji jistě rád někdo pustil sednout. A třeba by to mohl být zrovna otec jejího budoucího dítěte.

Knihy a zákaz snowboardu

Film Všechno nebo nic se natáčel v několika zemích. „Nejhezčí byly zasněžené slovenské Tatry, tam jsme se cítili jako děti na výletě,“ směje se herečka. A ačkoliv ráda jezdí na snowboardu, během natáčení musela na zimní radovánky zapomenout. „Pokud to vyloženě není ve scénáři, nesmíme dělat aktivity, u kterých bychom se zranili. Producenti nás potřebují celé,“ tvrdí Pauhofová.

Ve snímku hraje Pauhofová milovnici knížek a klasické literatury. Vášeň pro knihy má i v reálném životě. „V dětství byla moje oblíbená kniha Opice z naší police od Kristy Bendové,“ svěřuje se herečka a dodává: „Dnes bych těžko vybrala jednu. Mám slabost pro Edgara Allana Poea. A Poslední aristokratku od Evžena Bočka.“


Video
Video se připravuje ...

Klára Issová, Táňa Pauhofová a Ondřej Sokol ve filmu podle bestselleru Evy Urbaníkové @vsechnonebonic

Fotogalerie
45 fotografií