Unikátní projekt vzniká podle stejnojmenného bestselleru úspěšné slovenské autorky Evy Urbaníkové. „Jen na Slovensku se ho prodalo asi dvě stě tisíc kusů!“ prozradil Blesku Igor Konyukov (57), spoluproducent romantické komedie inspirované známým americkým seriálem. S tím rozdílem, že hlavní hrdinky nebudou čtyři jako Carrie, Miranda, Samantha a Charlotte, ale jen dvě... 

Obsazení je mezinárodní. Ústřední dvojici spolumajitelek knihkupectví Lindu a Vandu ztvární právě československá dvojice K. IssováPauhofová. »Pana Božského « tvůrci neobjevili u nás ani na Slovensku, ale až v Polsku.

A navíc taky dva: Michał Żebrowski (43) a Paweł Deląg (46). Oba se ve své zemi těší velké popularitě a pravidelně bodují v anketách o nejpřitažlivějšího herce. 

„Chceme, aby to byl svěží, vtipný, současný film. Pracují na něm samí profesionálové, herci dávají do svých postav opravdu maximum, takže věřím, že se to povede,“ dodává režisérka Marta Ferencová (42) s tím, že poslední klapka filmu Všechno nebo nic má padnout už 11. června v Itálii.

Fotogalerie
7 fotografií