„Dominika se vdala už před několika lety, ale já jsem se to od ní dozvěděl teprve nedávno,“ přiznal Blesku zpěvák, jemuž nejstarší dcera jako by z oka vypadla.

Na svatbu s finským rockerem Timem Tolkkim (50) z populární kapely Stratovarius ale blondýnka nepozvala ani maminku, bývalou tanečnici Antonii Zacpalovou!

„Vzali jsme se na cestách a z rodiny u toho nikdo nebyl. Byla to naše spontánní chvíle. Sňatek jsme následně ve Finsku zlegalizovali,“ svěřila se Dominika, která se ale větších komentářů k tomu, že už je řadu let vdanou paní, zdráhá.

Proč ale nechtěla na svatbě rodiče? „Je to rebelka a podle toho se chová. Tima si vzala spontánně několik měsíců poté, co ji požádal o ruku. Neřešila nějaké hosty,“ řekl Blesku jeden z blízkých přátel Gottové, který žije v Česku.

Táta Karel: U Dominiky není nic nastálo!

Dominiku velmi výstižně charakterizoval její táta Karel v době, kdy od Tima, který bojoval s maniodepresemi, na rok odešla do Česka.

„U Dominiky není nic nastálo. Ona je cestovatelka, neustále v pohybu. Nevěřím, že v Česku vydrží. A nevěřím, že by to s Timem bylo natrvalo,“ řekl Gott na jaře 2015.

Slavíkova nejstarší dcera se nakonec k manželovi loni na jaře skutečně vrátila a nyní spolu dál žijí ve Finsku.

Fotogalerie
51 fotografií