Zkrachovalá milionářka měla na Slovensku svou reality show s názvem Mojsejovci, kde po jejím boku vystupoval její bývalý muž, hudebník a podnikatel Braňo Mojsej (48). V Česku se ovšem více proslavila účastí v pořadu TV Prima Čápi s mákem a reality show Šéfka.

Proslulá je ovšem také svými skandály a problémy se zákonem. Před lety byla obviněná z nadměrného odpočtu daní a ve vazební věznici si odseděla třináct měsíců, než ji konečný verdikt osvobodil poté, co dlužnou částku uhradila. Jenže tím její oplétačky neskončily. Kromě dalších asi 20 obvinění z finančních a daňových podvodů Mojsejová stanula před soudem i kvůli dluhu bývalému kamarádovi z roku 2008. Jedná se o částku (v přepočtu) více než 23 milionů korun.

Oním mužem nebyl tehdy nikdo jiný než Versače. Ten ještě v roce 2015 na Noru nadával a požadoval tvrdě vrácení svých peněz. Během soudního přelíčení na sebe ti dva vztekle křičeli a nemohli jeden druhému přijít na jméno. Postupem času se ale zřejmě uklidnili a našli si k sobě znovu cestu. Možná k tomu přispěly i drsné útoky na Mojsejovou a její blízké (k jejímu domu kdosi nastražil výbušný systém, na dvoře jejího exmanžela vybuchl granát,…). Ze soků se zase stali přátelé a v sobotu 7. ledna 2017 se prý dokonce i vzali.

Komorní obřad proběhl podle informací webového portálu korzar.sk v malé vesničce v okrese Nitra, blízko bydliště ženicha. Kromě novomanželů byli přítomní jen dva svědkové. Údajně neproběhla ani žádná hostina, načež nevěsta místo společných chvilek po boku manžela sedla do auta a odjela sama do Košic.

Vypadá to tedy spíše na sňatek z rozumu, jelikož soudce okresního soudu v osudné kauze Mojsejová x Kabrhel rozhodl v neprospěch podnikatelky a poslal ji na 10 let za mříže. Versačemu se ale překvapivě verdikt nepozdával a za Noru se přimlouval. Řekl si tedy povedený páreček «Ano» jen proto, aby mohl Versače coby osoba blízká své trestní oznámení stáhnout?

Této možnosti by nahrával i fakt, že odsouzená Mojsejová ještě před pár dny na sociálních sítích zamilovaně vrkala po boku mladého svalovce Marka (27). Její známí jí tehdy v žertu v komentářích gratulovali k zásnubám, jen těžko by ale asi uhodli, že svatba opravdu bude. Ale s někým úplně jiným.

Zda se jedná opravdu o účelový sňatek nebo snad o náhlý zásah Amorovým šípem, se pokoušel od novomanželky zjistit web Pluska.sk. Telefon prý ovšem zvedl muž, který se nepředstavil. „Paní Mojsejová se k ničemu nebude vyjadřovat,“ řekl jen stručně neznámý muž a zavěsil. Když Noru zastihli novináři osobně a oslovili ji, řekla jen: „Už nejsem Mojsejová.“ Gratulaci ke sňatku okomentovala tak, že poděkovala. Hned nato v rychlosti odešla

Fotogalerie
55 fotografií