Lucie Křížková je v osmém měsíci těhotenství, ale ani to jí nebrání v tom, aby se s manželem pustili do rekonstrukce bytu.

„Termín porodu mám koncem ledna, takže bych už měla být na pozoru a pomalu finišovat, opak je ale pravdou. V současné době rekonstruujeme byt a já mám, jako každý rok před Vánoci, hodně práce. Leden už mám ale úplně volný, tak věřím, že miminko vydrží v bříšku celých čtyřicet týdnů a stihnu zařídit vše, co je potřeba. Aktuálně „hoří“ akorát výběr barvy kočárku, což ale není s ohledem na fakt, že nevíme, jestli se nám narodí holčička nebo kluk, úplně jednoduché,“ říká moderátorka, která by se ráda už v dubnu opět vrátila do Sama doma.

Měsíc před porodem má Lucka nahoře pouze 5 kilogramů! „Svůj jídelníček jsem změnila už poprvé, když jsem čekala Davídka. Uvědomila jsem si, že živiny z toho, co s ním, nejsou jen pro mě, ale i pro dítě. Změna mi vydržela i po porodu, takže se snažím jíst zdravě a vyváženě už více než pět let. Každé ráno si proto připravuji koktejl s ovocem, semínky a Sunarem gravimilk. Je to pro mě příjemnější než polykat velké vitaminové kapsle a mám jistotu, že já i miminko dostaneme vše, co potřebujeme,“ tvrdí bývalá modelka.

Fotogalerie
10 fotografií