Přijít opět do jiného stavu se rajcovní kráska s jachtařem Davidem Křížkem pokoušela přes rok. Nakonec se jim to s manželem přeci jen povedlo, ale do poslední chvíle nebylo nic jisté. Křížková opakovaně potratila.

Poprvé o miminko nešťastně přišla v sedmém týdnu. Oba však neztráceli naději. „Pan doktor říkal, že to vlastně můžeme hned začít znovu zkoušet, a já jsem zase otěhotněla, hned se to povedlo,“ řekla v Top Star magazínu Křížková. Jenže osud tomu chtěl jinak. Modelku provázely už od počátku nepředstavitelné bolesti. „Takhle špatně mi nebylo ani poprvé s Davídkem, že jsem fakt i rušila práci, bylo mi strašně špatně,“ líčila situaci v Top Star magazínu Křížková. V desátém týdnu přišla definitivně i o druhé miminko.

Na modelku se konečně usmálo štěstí a obávané počátky těhotenství překonala. Za tři měsíce by měla rodit. Zpočátku ji provázely nevolnosti, ale už se to uklidnilo. „Krásně se to zlomilo počátkem čtvrtého měsíce, tak já jsem ráda, že teď už si ten druhý trimestr krásně užívám,“ řekla v Top Star magazínu radostně, i když se po strašných zkušenostech stále obává toho nejhoršího. Zatím vše vypadá dobře. Zda se jim narodí holčička, nebo chlapeček, to si nechávají na velký den jako překvapení.

Co dalšího Lucie prozradila, uvidíte dnes večer v Top Star magazínu na Primě.

Fotogalerie
14 fotografií