Natáčení s režisérem Jiřím Strachem (43) mělo probíhat právě v těchto dnech na různých lokacích po celém Česku. „Dozvěděli jsme se, že se vše ruší. Odvolali jsme tedy všechny kameramany, rekvizitáře, maskéry,“ řekl nám zdroj ze štábu. „Vzhledem k hospitalizaci pana Karla Gotta bylo skutečně natáčení videoklipu k písni Andělská přesunuto na neurčito,“ potvrdila Blesku mluvčí filmu Anděl Páně 2 Uljana Donátová.

Bude propuštěn

„Nedá se nic dělat, budeme to natáčet jindy,“ prohlásil z lůžka pražské Nemocnice Na Homolce zpěvák. Rádiu Impuls navíc řekl, že je velmi potěšen, že se jeho píseň s Charlottkou líbí.

„Ona opět ukázala, že má velký talent, a naprosto slyšitelný. Vystřihla to hned napoprvé, nijak se neopravovala. Vyšlo to velmi dobře,“ dodal Gott pro Impuls s tím, že už asi dva roky je dcera rozhodnutá, že chce dělat operu.

Z nemocnice by Gotta podle informací Blesku mohli vbrzku propustit do domácího léčení. „Žádná reoperace ploténky se nechystá, jde o zánět, který je na ústupu,“ řekl v pondělí Gottův ošetřující lékař a operatér MUDr. Jiří Chrobok.

Slavík podle našich informací zrušil kvůli svému pobytu v nemocnici i vystoupení na soukromých akcích, kde ho měla v nejbližších dnech doprovázet kapela Pavla Větrovce (67). Jestli nepojede ani na koncert Hvězdné Vánoce ve slovenské Prievidzi, kde má být hlavní hvězdou 17. prosince, zatím není jasné.

Fotogalerie
16 fotografií