Ivana Gottová (40) je pro svého muže bez debaty velkou oporou. V době, kdy bojoval s rakovinou, mu hodně pomáhala, stejně tak se o něj stará i teď, kdy ho zlobí záda. Svou roli ochránce však manželka Zlatého slavíka často bere až nepochopitelně důsledně.

Fotogalerie: Předávání cen Český slavík 2016
118 fotografií

Projevilo se to i před sobotním ostře sledovaným předáváním hudebních cen. „Několik dní před Slavíkem neustále volala panu Těšínskému z pořadatelské agentury a měla na něj velké nároky. To, že ho požádala, aby vedle ní a Karla – potažmo Charlottky – seděla mluvčí rodiny Aneta Stolzová se svým mužem, to ještě šlo," řekl Blesk.cz důvěryhodný zdroj ze štábu.

Požadavky se ale začaly stupňovat. „Pak žádala, že chtějí přijet s malou k zadnímu vchodu. Že chtějí ochranku a také šatnu. A že si přejí to či ono, to už bylo moc. Ale pan Těšínský jim prostě vyšel vstříc, protože je tam chtěl mít a doufal v to, že přijde i Karel. Sám ho měl několikrát na telefonu. To, že nedorazí, mu Ivana řekla teprve před začátkem přímého přenosu,“ vysvětlil zdroj.

Pořadatel Slavíka: Ivana nerozkazuje...

"Karel Gott měl nejlepší vůli na Slavíky přijít, ale nebylo jisté, zda mu to zdravotní stav dovolí. Proto jsme se připravili na obě varianty. Pokud jde o ochranku  - ostrahu divadla (včetně všech vstupních dveří), zajišťovalo asi 20 bodyguardů. Je proto přirozené, že jsou i na fotografiích z  příjezdu paní Gottové. O požadavku na šatnu nepadlo nikdy ani slovoPaní Ivanou Gottovou znám mnoho let jako velmi milou a kultivovanou ženu a troufám si říci, že máme vzájemně přátelské a korektní vztahy. Nedovedu si ani představit, že by někdy něco „požadovala, nebo rozkazovala," tvrdí ale šéf Slavíka Jaroslav Těšínský z agentury Musica Bohemica. 

Během samotného přenosu se pak Gottová snažila být v pozadí a působila pouze jako doprovod malé Charlotte Elle, která za nemocného tátu cenu přebírala. Než holčička vyrazila za Ondřejem Sokolem na pódium, ještě jí rychle poupravila make-up a pak už jen pyšně sledovala, jak dcera vše s grácií zvládla. 

Charlottku pochválil i sám Mistr. Přímý přenos jsem z nemocničního lůžka s nadšením sledoval a myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila,“ vzkázal fanouškům přes Facebook v neděli odpoledne, kdy za ním manželka s dcerou vyrazily.

VÍCE O ČESKÉM SLAVÍKOVI ČTĚTE ZDE >>

Fotogalerie
21 fotografií