„Autorem vlastních slov je pochopitelně Charlotte Ella Gottová, která mi svou vizi jako profesionálka představila, a já ji s nadšením přivítal,“ svěřil Blesku scenárista Libor Bouček (35). Přiznal tak, že byl jedním z těch, kdo věděl, že Gott asi nedorazí, a bylo tedy potřeba mít v záloze náhradní variantu.

Musel ale po dohodě se zpěvákovou manželkou Ivanou (40) mlčet. Scénku Charlottky a moderátora Ondřeje Sokola (45), který obdivoval její slavičí šaty, Bouček s oběma aktéry cvičil v týdnu v domě Gottových na Bertramce.

Fotogalerie: Předávání cen Český slavík 2016
118 fotografií

Odnesla to ségra

„Tatínek mě sem poslal, protože maminka ani sestřička nejsou fotogenické. Ale mně to nevadí, protože já jsem po tatínkovi a jsem na to pyšná,“ pronesla mimo jiné Charlottka ve svém projevu.

Moc taktní to vůči mladší sestře sice nebylo, ale publikum její slova s nadhledem ocenilo aplausem. „Tati, doufám, že jsem ti neudělala ostudu, jestli ano, tak promiň. Moc ti děkuju, protože konečně můžu ponocovat s dospělými,“ uzavřela svůj projev mladá Gottová. „Přímý přenos jsem z nemocničního lůžka s nadšením sledoval a myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila,“ vzkázal včera odpoledne hrdý Gott.

VÍCE O ČESKÉM SLAVÍKOVI ČTĚTE ZDE >>

Fotogalerie
16 fotografií