Na toto budou zřejmě vzpomínat ještě hodně dlouho. Dělat totiž společnost jednomu z nejznámějších zpěváků světa, není jenom tak. Justin Bieber se po sobotním koncertě v O2 areně rozhodl jít pařit do centra města. A rozhodně nechtěl jít sám. Na sociálních sítích se podle TopStaru objevila zpráva jisté Daniely S., která měla za úkol najít pro něj ty pravé krásky. 

"Osm hezkých holek na večeři a party s Justinem B. v Praze. Je to bez honoráře, kdo má zájem, pište mi do rychle do zpráv! Místo a přesný čas píšu vybraným! Nutné dostavit se do hodiny. Nutnost umět se chovat slušně a domluvit se anglicky," napsala si Daniela na sociální síť. A o zprávy neměla nouzi.

Jednou z „vyvolených“, která se dostala jako jediná až k Bieberovi na pokoj, je podle webu Expres.cz Denisa K., která několik dní před koncertem svého miláčka umístila na sociální síť snímek s vytouženými lístky na Purpose World Tour. Když se o pár dní později objevily na internetu fotografie Biebera s jeho českými „oběťmi“, byla mezi nimi i Denisa – potvrdila to dokonce jedna z komentujících. Já si říkala, že to musíš být ty,“ napsala dívka k fotce.

Pro blondýnku, kterou živí podle údajů na sociální síti práce na Letišti Václava Havla, to byla jistě nezapomenutelná noc. Ale podle informací, které si sama napsala na sociální síť, je zadaná. Teď tedy zřejmě řeší velký problém. „Jsem zadaná. Do přátel si nepřidávám lidi, které neznám, nedělám společnici, nesouložím za peníze, nefotím nahá – ani akty! A za práci beru peníze! Tak prosím ušetřete čas mně i sobě a nepište mi do zpráv nabídky podobného charakteru! Děkuji velice,“ stojí na Denisině profilu. Mladá dívka je tedy zřejmě v drobném průšvihu. Aspoň jí však zůstane vzpomínka na její idol.

Dalšími slečnami, které měly to štěstí, prošly přes síto Daniely S. a mohly se na chvíli pohybovat vedle svého miláčka, byly studentka práv Anička H. a blonďatá modelka s plnými rty a kočičíma očima Michaela P. Justin je tedy evidentně na blondýnky.

Fotogalerie
36 fotografií