Justin, který do Prahy přiletěl před půl jednou v sobotu ráno, se prakticky okamžitě ubytoval v hotelu Four Seasons na Starém Městě. Před hotelem od noci čekaly desítky fanoušků a doufaly, že slavného zpěváka alespoň zahlédnou. Justin jim ale proklouzl! Už několik minut si užívá výbavu své šatny - zaskákal si na trampolíně a využil i dovezený skateboard.

Koncert se navíc musel obejít bez zvukové zkoušky kanadské popstar. "Zvukovou zkoušku jsem nepotřeboval, protože české O2 aréně bezmězně věřím, Madonna zkoušku také nepotřebovala," řekl Blesku Justin.

Zpěvák se na koncert už od rána moc těšil. "Češtině, kterou dnes slyšel vůbec poprvé, se mu moc líbí," řekl český managemetn kanadského zpěváka.

Justin si pro své české fanoušky připravil velkolepou show včetně obřího vodopádu! Pod střechou největší haly u nás bude mimo jiné umístěna obrovská trampolína, na které Justin hodlá při jedné písni skákat. To nejbombastičtější přijde ale až na úplný závěr koncertu.

Při poslední písničce na Justina zvrhnou 750 galonů (2835 litrů) vody. „Nádrže budeme napouštět čtyři hodiny,“ dozvěděli jsme se v týmu, který se o obří koncert pro 21 tisíc lidí stará.

Už v pátek jsme informovali, že Bieber požaduje, aby měl v šatně 12letou whisky, bylinné čaje, arašídové máslo, švédské ryby, postel a vířivku a herní konzoli Xbox. Trvá i na zásobě bílých ponožek a triček. A požadavek na 1000 ručníků poskládaných do komínků?

Ten rázem dává trošku větší smysl… Kanaďanův management požádal také o tělocvičnu s trampolínou, basketbalovým košem a pořádným prostorem. „Vozí si s sebou segway a skateboard, takže potřebuje slušnou dráhu,“ prozradil náš zdroj.

Fotogalerie
56 fotografií