Tentokrát se do projektu Kalendář Proměny 2017 zapojila samotná patronka nadace Chantal Poullain, která ztvárnila Meryl Streep.  Chantal přišla do ateliéru s humorem jí vlastním a s vážnou tváří vyprávěla o tom, jak cvičila celou noc to otočení krku před zrcadlem, a že tam ještě tedy není.

Na Bruce Willise si zahrál Michal Dlouhý, kterého šlo po namaskování identifikovat pouze podle jeho modrých očí.

A ryšavou Goldie Hawn si nemohl střihnout nikdo jiný než král převleků Jan Cina. Ten strávil na maskérském křesle nejdelší dobu, ale výsledek se tedy podařil. Musel totiž do kompletní výbavy, včetně nalepovacích nehtů, podprsenky a tuny líčidel.

 „Upřímně jsem si na začátku říkal, že najít společné rysy bude těžké, ale myslím, že díky zázračným rukám maskérky a kostymérky a samozřejmě umu fotografa Cina zmizel a objevila se Goldie. Elixír mládí bych tedy ale vypít nechtěl. Jednak to zatím ve všech případech, popsaných v literatuře nebo ve filmu, nedopadlo s věčně mladými lidmi úplně dobře, také myslím, že je možné uchovat si mládí sám v sobě bez pomoci podobných lektvarů,“ řekl k focení Cina, který se už jako chameleon osvědčil v show Tvoje tvář má známý hlas.

Fotogalerie
17 fotografií