Blogerka a herečka Marie Doležalová (29) loni zářila ve StarDance, kde se jí společně s tanečníkem Markem Zelinkou (29) podařilo soutěž vyhrát. Během společných tréninků mezi nimi přeskočila jiskra a dnes tvoří krásný pár.

Od fanoušků, kteří jí posílali své hlasy, to ale pěkně schytala. Po soutěži přestala psát svůj blog Kafe a cigárko, a to se jí pekelně vymstilo. „Najednou jsem ztratila tu svobodu a lehkost v psaní a přestalo se mi chtít, protože jsem cítila, že už mám najednou zábrany otvírat tolik svoje soukromí. Je pro mě těžké číst debaty o tom, že jsem zneužila blogové fanoušky k tomu, aby mi posílali hlasy do StarDance a že teď, když už je nepotřebuju, nic nepíšu,“ vysvětluje v rozhovoru pro zivnostenskelisty.cz.

Doležalová si blogem prý nic nevydělávala a těžila až pouze z prodeje knih. Vydělané peníze si pokusí ušetřit, přiznala, že už třikrát měla hluboko do kapsy. „Šetřit neumím dodnes, ale dala jsem si takové pravidlo, že pokaždé, když si chci něco koupit, ptám se, jestli bych si to koupila, i kdybych měla na kontě málo. A když si odpovím, že ano, udělám si radost,“ dodává.

Fotogalerie
25 fotografií