Moderátorka se svěřila, jak si se svými bývalými partnery Nikem Papadakisem (37) a Michalem Hrdličkou (27) rozdělí děti na Vánoce. Štědrý den bude trávit s Lucasem (8) i Lindou (2) právě ona a ne jejich otcové.

„Na Silvestra si Niko bere Lucase. Linda bude se svým tatínkem Michalem mezi svátky,“ prozradila deníku Aha! Lucie. „Tatínci si své děti berou tak, jak mají určeno, a když jim do toho něco skočí, tak to vždy vyřešíme,“ tvrdí Borhyová.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Velké dělení péče u děti! Kvůli Vánocům Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Ta již dva roky s nikým oficiálně nechodí.Naposledy byla sice přistižena v autě na nočním rande s manažerem Michalem Smečkou (28), ale stále tvrdí, že nemá nikoho »nastálo«. Přiznává však, že ráda randí.

„Chlapů je okolo mě hodně a já se jim rozhodně nevyhýbám. Ráda si s nimi zajdu na snídani nebo na oběd,“ přiznala moderátorka. „Randím, ale partnera nemám,“ dodala se smíchem Lucie.

Borhyová nedávno moderovala křest nového CD X Mas Štefana Margity (60) a nechala se slyšet: Hanku a Štefana mám strašně ráda. Jsou to po rodičích moji nejbližší lidi, kteří o mně vědí vše, protože se jim se vším svěřuji. Jsou takoví moji druzí rodiče.“

Fotogalerie
51 fotografií