Rauty, vynikající víno, vytříbená společnost a hlavně láska slavného muže. To je momentálně denní chléb do nedávna neznámé výtvarnice Lucie Gelemové, která se objevuje po boku saxofonisty Felixe Slováčka místo jeho právoplatné manželky Dády Patrasové.

Naposled páreček vyrazil na Bratislavské dny módy, kde se společně oddával přehlídkám, konverzaci s dalšími hosty, dobrému pití a hlavně sám sobě. Lucie se v roli Felixovy partnerky cítí dobře a zřejmě i velmi jistě. Na událost zvolila sněhobílé šaty, které nápadně připomínaly šaty svatební. Že by snad chtěla mladice Felixovi „něco naznačit“???

Vztah Gelemové se Slováčkem praskl více než před rokem. Kolem páru se strhl velký kolotoč, který špatně snášela zejména Felixova manželka Dáda Patrasová. Ta však nakonec vzala rozum do hrsti a sama si našla italského milence, se kterým si užívá každou volnou chvilku, a svého záletného manžela už dávno neřeší.

VŠE O LUCII GELEMOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!
Fotogalerie: Slováček a jeho ženy aneb Jak Lucie…
57 fotografií

Fotogalerie: Lucie Gelemová ve fotkách: Žena, která…
53 fotografií

 

Fotogalerie
34 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Veřejné vyznání milence! Zamiloval jsem se a být s ní je nádherné. Přeji Dádě, aby poznala to samé. Markéta Reinischová, Jan Jedlička