Eva Hrušková, která se do paměti diváků zapsala jako křehká Popelka, patří se svým manželem Janem Přeučilem (74) k nejslušnějším párům českého showbyznysu. Není tedy divu, že ji trápí chování její sestry Jany Yngland Hruškové, která se politicky angažuje.

Chystá se totiž kandidovat na prezidentku a tvrdě vystupuje proti uprchlíkům. Natáčí videa, která jsou plná extremistických názorů, a v televizních debatách vystupuje přehnaně hystericky. Spřízněnou duši našla v Olivii Žižkové, autorky protiuprchlické písně, Evropo, dýchej!

Ovšem, její vlastní sestra se za ni stydí! Dokonce to došlo tak daleko, že s ní Eva nechce vystupovat na jednom jevišti! „Jsme sestry a mám ji ráda, ale když k nám jde Jana na návštěvu, musí nechat své politické názory před vstupními dveřmi a nevnucovat nám je,“ řekla první černobílá Popelka deníku Aha!.

Jana své radikální názory hlásá na sociálních sítích, a dokonce se v nich ani netají tím, že by v případě nutnosti střílela do lidí! „To, že chce kandidovat na prezidentku naší země, považuji za hloupý vtip nebo projev šílenství. To snad nikdo nemůže myslet vážně,“ řekla Eva deníku Aha!.

Jana žila dlouhá léta v Německu a po návratu do české kotliny našla oporu ve své sestře Evě. Ta jí pomohla tím, že ji s manželem Přeučilem brali na svá vystoupení pro děti. „Dlouho jsem s ní naštěstí na jevišti nestála, ale teď nás jedno představení čeká. Bojím se, jak budou lidé reagovat, až ji se mnou uvidí,“ bojí se Eva Hrušková. „Tak nějak věřím, že tohle má sestra nemůže myslet vážně a jen se jí to vymklo z ruky. Jsem mírumilovný člověk a extremismus do naší země nepatří,“ uzavírá slavná Popelka.

Fotogalerie
7 fotografií