Když Michal Hrdlička randil s Lucií Borhyovou, zásoboval své okolí jejich společnými fotkami, kvůli kterým ho dokonce řada lidí odsoudila, protože z toho cítila přiživování se na slavné moderátorce. Poté, co matku své dcery Lindy opustil a pustil se do bujarých pitek s kamarády, se stal veřejným nepřítelem číslo jedna. Nezralý floutek, který zradil jednu z nejoblíbenějších žen českého showbyznysu, říkalo se. Není divu, že mu lidé nemohli přijít na jméno.

Utekla nějaká doba a vášně pominuly, čemuž hodně pomohlo to, že se k celé aféře sama Lucka Borhyová postavila velmi statečně a svým postojem vlastně vzkázala: Pokud si mě tenhle klouček neváží a neumí se chovat ani jako pořádný táta, nemá na nás nárok!

Netrvalo dlouho a Hrdlička si našel novou lásku – a světe, div se, zase zalovil mezi slavnými a bohatými ženami. Tentokrát začal chodit s jednou z našich nejlepších tenistek – Karolínou Plíškovou. Té sice v Karlových Varech zadělal na pořádnou ostudu, když tam lezl po všem, co mělo dlouhé vlasy a ňadra, ale tenistka to vzala více než sportovně a vše mu odpustila. A začala nová éra! Hrdlička, který dostal z Novy vyhazov, byť se ho zastala i Lucka Borhyová, začal se svou novou láskou cestovat po tenisových turnajích, stejně jako Míša Ochotská kdysi s Lukášem Rosolem.

Tentokrát se Hrdlička se svou slavnou partnerkou vydal do Cincinnati, kde jeho láska senzačně zvítězila a ve finále porazila i jasnou favoritku. A Michal Hrdlička toho hned využil. Na svůj facebookový profil hned dal svou fotku s Karolínou po vítězném finále. Jenže lidé už mu na jeho hru nechtějí přistoupit. Stačila jim blamáž s Borhyovou. U fotky, kdy se v Cincinnati tiskne na kurtu ke zpocené, ale šťastné Plíškové, tak přibývají poněkud drsnější komentáře tipu: „Hrdla si umí užívat ;-) V USA 4 míče doma a Borhyová může políbit akorát Reje na…“

Zdá se, že Michalovi jeho cesta vzhůru přes slavné ženy nevychází tak, jak by si přál…