Ženě, která žila v minulosti tři roky ve stanu a maringotce, nastaly v mladém věku osudné vážné zdravotní problémy. Jsko první o jejím skonu informoval web Pluska.sk, když náhlý odchod Martinky oznámil na Facebooku dobrý kamarád Edo z Ilavy, který ji měl velmi rád. Jeho slova dojímají.

Jsem velmi smutný. Martinka byla veselá a dobrosrdečná žena. Měl jsem ji rád, a když jsem viděl, co se s ní děje, chtěl jsem pomoct. Nechtěla. Předminulý týden jsme jí do nemocnice nesli hygienické potřeby. Bohužel se z toho už nedostala. Věřím, že je na lepším místě,“ napsal na sociální síť.

Podle Edy stojí za smrtí Martinky zdravotní problémy s játry. Smrt výrazné blondýnky webu Čas.sk potvrdila i její dcera. „Volal nám mámin manžel Martin, že máma zemřela,“ řekla Barbora. Její maminku sužovaly i další zdravotní problémy, a dokonce několikrát skončila na psychiatrii.

Během svého života Martinka zažila krásné i tragické chvilky. Účinkováním v reality show Farmář hledá ženu TV stanice JOJ se z ní stala hvězda. Kvůli špatným podmínkám jí odebrali děti, které umístila sociálka do dětského domova.

Fotogalerie
20 fotografií