Proslovy Martinky, její bezzubé maminky a jejího strýce patří na internetu k trhákům. A není divu. Kupříkladu strýcova hláška: „Já tady u ní bydlím a hlídám, aby ji nikdo nepře..., když teď čeká na toho bachratého farmáře,“ posílá stále lidi smíchy do kolen.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Martinka z Turca tv JOJ

Jenže samotná Martinka se v životě smíchy za břicho nepopadala. V reality show se marně ucházela o farmáře, krátce po této zkušenosti se vdala za Martina Chovance, který společně s ní vychovával její tři děti. Jenže páru se od začátku vůbec nedařilo, podle některých informací navíc začali holdovat alkoholu víc, než je zdrávo. A mluvilo se i o tom, že Martin Martinu bije, což nicméně nikdy nepřiznala.

V posledních letech byli ona i její manžel bez práce, doslova živořili v maringotce u lesa. Kvůli tomu jim také sociálka odebrala všechny tři děti – Barborku (15), Vladka (10) a malého Kamila (6). Děti skončily v dětském domově v Ružomberku a Martinka se léta marně snažila je získat zpět. Nakonec však s obrovskou bolestí v srdci usoudila, že dětem je lépe tam než v maringotce s rodiči, kteří mají sotva na jídlo.

„Moc je miluju a často za nimi s mámou jezdíme. Barborka je šikovná a velká parádnice. Vladko s Kamilkem jsou chytří,“ svěřila se před časem Novému Času Martinka, která byla opuštěná v nuzném obydlí, zcela závislá na tom, kolik peněz přinese z brigád její manžel. „V domově je jim lépe. Vždyť pořád cestují, byly za odměnu i v Řecku,“ tvrdila o dětech televizní hvězdička, kterou složitý životní příběh dohnal až na psychiatrii. Alkoholu totiž nakonec propadla.

Loňské září ji do nemocnice přivezla záchranka namol opilou a po epileptickém záchvatu. A putovala rovnou na psychiatrii, kde podle svých slov neměla co dělat. Následovaly další a další zdravotní a životní problémy, které nakonec vyvrcholily její smrtí. Jak už dříve naznačil psycholog, za problémy u Martinky stál s velkou pravděpodobností fakt, že nezvládla rychle získanou popularitu.

Nejlepší hlášky Martinky a jejího strýce:

„A farmář nic. Maťa tam přišla, taková krasavice z Hollywoodu, nádherně oblečená. Tam ale nebylo žádné seznámení. Maťa byla mokrá, těšila se na něho, že bude sex, že bude kořalka, hudba, a on nic, jen práce, kydat hnůj…“

Strýc o Martině: „Je to výborná herečka, umí dobře hrát a ojebávat lidi…“

Maminka o Martině: „Když přišla z farmy, strašně smrděla, hned musela do vany…“

Martina o negližé: „Vzala jsem si na farmu sexy negližé, kdyby byla v noci příležitost posedět s mužem, ale nic nebylo, jenom práce...“

Fotogalerie
17 fotografií