Hned první koncert ve Strážnici na jižní Moravě, který se koná 17. srpna, pořádající agentura přesunula z letního kina do místního kulturního domu. „Důvod je velmi jednoduchý, klimatické podmínky. V současnosti jsou prognózy takové, že se na počasí nedá vůbec spolehnout. A organizátoři nechtějí riskovat, že by si zničili drahou aparaturu,“ řekla Blesk.cz zaměstnankyně Kulturního domu Strážničan.

A naprosto totožný důvod uvedli zástupkyně Městského domu kultury v Karviné, kde Vondráčková vystoupí hned dva dny poté. Lucku tak neuvidí plánovaných 1800 diváků, kolik se jich vleze do „letňáku“, dostane se jen na třetinu. Kulturní dům pojme 600 lidí.

Zvláštní nicméně je, že 18. srpna, tedy mezi Strážnicí a Karvinou, se Lucie se svým týmem přesune do Valašského Meziříčí, kde se s fanoušky pozdraví v tamním amfiteátru. Ten je také venku a bez přístřeší, to zatím nikomu nevadí. Asi ten den bude ve Valašském Meziříčí jasná obloha až do pozdních hodin. Také obyvatelé Boskovic mohou být podle pořadatelů zjevně v klidu, protože také tam vystoupí Lucie v letním kině, a to hned po koncertě v Karviné...

Lucii Vondráčkovou do konce prázdnin zkrátka čeká ještě dalších sedm koncertů, které se mají odehrát pod širým nebem v městských letních kinech. Otázkou zůstává, zda organizátoři budou přesouvat z důvodu počasí všechny ostatní koncerty nebo, když uvidí velký zájem a prodají tolik vstupenek, zariskují a nechají drahou aparaturu venku. Prozatím je tedy jasné jen to, že z deseti koncertů v letních kinech organizátoři ve dvou případech tuší déšť. To, jaké bude v druhé polovině srpna počasí, přitom meteorologové jen odhadují. 

 

Lucie Vondráčková fanouškům oznámila, že se její koncerty přesouvají z technických důvodů.
Autor: Facebook

Pořadatelé odmítají, že by o koncerty byl malý zájem

Přestože koncerty v Strážnici i Karviné byly přesunuty do mnohem menších prostor, stále je lístků dostatek. Ve Strážnici podle informací Blesku není vyprodán ani kulturní dům, který má třetinovou kapacitu oproti původní lokaci. A podobná situace je i v Karviné. Pořadatelé nicméně odmítají nezájem fanoušků o koncerty. „Některé lokace jsme pouze z organizačních důvodů přesunuli do vnitřních prostor. Vezeme s sebou náročnou scénu, kterou jsme z technických důvodů byli nuceni přesunout do lépe vybavených prostor. O malém zájmu tak nemůže být vůbec řeč. S průběhem, přípravou a realizací turné jsme naprosto spokojeni,“ tvrdí.


VŠE O LUCII VONDRÁČKOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE!!!

 

Fotogalerie
36 fotografií