Po tomto velkém úspěchu se Lucie Vondráčková rozhodla co do počtu koncertů přidat, ale ubrat na velikosti hal a vyjíždí tak na akustické turné. Celkem ve 14 městech na 15 koncertech po celé ČR se představí například v letních kinech a amfiteátrech nebo komornějších divadlech.

Od 17. srpna do 9. září se představí se skupinou Vokobere, kterou tvoří muzikanti Tomáš Berka, Petr Kocman a Jiří Vondráček. Skupina bude pro turné rozšířena v některých písních o basu a klávesy.

Se členem Vokobere Petrem Kocmanem Lucka nazpívala již několik duetů, například Já to nejsem, Jedou vozy prérií nebo legendární Islands in the Stream – Ostrov proudu dní. Společně pak se skupinou Vokobere nazpívala píseň Kousek štěstí, podle které je pojmenováno i celé turné. Tomáš Berka Lucii Vondráčkovou doprovázel již v několika televizních pořadech na kytaru. A představovat Jiřího Vondráčka snad netřeba. Otec Lucky je její dvorní skladatel, který s textařkou (a maminkou) Hanou Sorrosovou vytvořil spoustu velkých hitů nejen pro svoji dceru…

Diváci se mohou těšit na zcela jiné podání písniček, které od Lucky znají. Odtajněné jsou již písničky Strach, Kdy vzlétnu já, Kousek štěstí, Kdo tě má rád. Další si nechává Lucie jako překvapení. „S Vokobere je nám na jevišti muzikantsky i lidsky dobře. Folkovějším písničkám vokoberácké vokály sluší, a tak jsme se rozhodli jet za vámi v létě společně,“ říká Lucie s tím, že na toto turné se moc těší a věří, že se bude líbit i divákům a fanouškům.

„Manner Kousek štěstí tour je unplugged, takže v tomto případě bez bicích a pěkně akusticky. Atmosféru koncertů dotvoří LED stěna, což bude úžasný posun ve vizualizaci celého koncertu – graficky, obrazy a videa, aby všechny písničky měly i zajímavé obrazové ztvárnění,“ prozradil Jiří Vondráček, který rovněž připravuje všechny aranže písniček, které se na turné objeví.

Lucie Vondráčková se skupinou Vokobere nebude vystupovat poprvé. Již dvakrát byla hostem na jejich koncertech na zámku Štiřín a naposledy Vokobere doprovázeli Lucku i na jejím loňském vystoupení při 50. ročníku ankety Český slavík, kde zpívala písničku Hop hej.

VŠE O LUCII VONDRÁČKOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!