Tohle se chlapovi stává několikrát za život, tak nevím, proč bych měl být nervózní,“ sdělil Blesk.cz před obřadem Aleš Brichta. Jednooký rocker byl už jednou ženatý a s manželkou má dvojčata Aleše a Michaelu.
A jak svou první svatbu prožívala nevěsta? „Od rána jsem velmi nervozní. Držíme české tradice, které jsou stejné jako v Polsku, takže od včerejška mě Aleš neviděl a i teď se před ním schovávám,“ netajila se Joanna, která trvala na předmanželské smlouvě.
PODÍVEJTE SE NA VIDEO ZE SVATBY!
Video
Video se připravuje ...

PRVNÍ VIDEO: Aleš Brichta se oženil! Proč mu nechutnala pusa od nevěsty? David Turek

Před dvěma dny jsme uzavřeli předmanželskou smlouvu. Na nějakém fóru jsem si přečetla, že si ho beru jen pro peníze, tak jsem tím všem chtěla zavřít pusu.
Na obřadu se objevil politik Tomio Okamura, protože s ním muzikant sympatizuje.
Nechyběl lídr Olympiku Petr Janda nebo věčný pankáč Lou Fanánek Hagen. Ten dorazil v kraťasech, a tak svatbu oslavila i jeho protéza, kterou svatebčané mohli obdivovat.
Až na roztomilé počáteční zmatky, kdy se v předsálí obřadní síně sháněli ztracení hosté, vše proběhlo jako na drátkách a ve svižném, takřka metalovém tempu. Snoubenci si poslechli krátkou řeč oddávajícího, řekli své ANO a bylo lidově řečeno vymalováno. Jako hudební podkres zněly Brichtovy skladby jako Barák na odstřel nebo Dívka s perlami ve vlasech.

Trapas po polibku!

Svatební polibek má být tím nejkrásnějším pro novomanžele, ale pro Aleše asi moc ne. Jen co se dolíbali, tak si rocker otřel pusu rukou, jako když si utíráte z úst pivní pěnu. Takhle neromantická drobnost ale jistě jinak povedený obřad nemohla pokazit.

PŘEJEME NOVOMANŽELŮM HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Fotogalerie
75 fotografií