Návrhářka arabských šejků se seznámila se svým libanonským manželem Makranem Matragim (75) v roce 1979. „Potkali jsme se jednou na tramvajové zastávce, kde mě oslovil a ptal se, kam jedu. Řekla jsem, že na angličtinu do večerní školy, a on na to, že by mě mohl také doučovat. Klape nám to sedmatřicet let,“ prozradila Matragi v erotické show 50 odstínů Thomase Kruchiny.

Je prý manželovou jedinou ženou. „Říkám mu, ať si klidně najde i jinou, že na něj nemám čas. On si legálně může vzít i čtyři ženy, ale teď už se to moc nedělá,“ směje se návrhářka. Ale když došlo na téma, proč nikdy neměla děti, do smíchu jí nebylo.

Video
Video se připravuje ...

Upřímná zpověď Blanky Matragi: Proč jsem nikdy neměla děti? Chybělo mi srdce! Thomas Kruchina, Petr Soukup

„Samozřejmě jsem chtěla. Největší krize přišla, když mi bylo pětačtyřicet a biologické hodiny už tikaly. Najednou jsem si uvědomila: Komu to všechno předám? Dalo by se říct, že jsem profesi obětovala život. A že právě kvůli tomu není ani děťátko,“ přiznala Matragi.

S manželem dokonce zkoušeli umělé oplodnění. „Nedařilo se a několik let jsem se tím trápila,“ svěřila se s tím, že ve hře byla i adopce. Nakonec na ni ale nepřistoupila. „Uvědomila jsem si, že tam není to srdce. Jsem možná sobec, když to takhle vyřknu. Šli jsme si pro děcko, ale ta jiskra tam nepřeskočila a já si uvědomila, že by to byla další oběť,“ popisuje Matragi.

Fotogalerie
8 fotografií