„My jsme v ten den s manželem přiletěli po měsíci z Floridy a slyšeli jsme při cestě ve zprávách, že má Jiřinka oslavu. Ale nevěděli jsme kde! Byli jsme bez informací a unavení, takže jsme se nikam nehnali,“ řekla deníku Aha! Helena Vondráčková den po narozeninovém mejdanu, který se konal v pražském Michnově paláci na Malé Straně.

„Doma na mne čekal stoh dopisů, a jak jsem se pak večer probírala obálkami, tak jsem v jedné narazila na pozvánku od Jiřinky. Druhý den jsem jí zatelefonovala a omluvila se,“ vysvětlila zpěvačka. „Domluvily jsme se, že se potkáme soukromě a dáme si vínečko,“ dodala Helena.

Jiřina Bohdalová v pondělí pořádala další oslavu v Divadle Na Jezerce pro ty, kteří nestihli oslavu původní. Ani tam ale Helena nedorazila. Nezlobte se, ale už o tom nechci mluvit,“ řekla Jiřina poté, co absolvovala už třetí narozeninovou oslavu. „Samozřejmě už se všichni, kdo na oslavě nebyli, ozvali a pogratulovali. Ozvou se, protože z nějakýho důvodu nemůžou přijít,“ rozpovídala se Bohdalová. „Pozvání dostali a nazdar, s tím si nedělám hlavu. Já taky nechodím stoprocentně,“ dodala.

 
Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Bohdalové: Plejáda slavných! Co popřáli a co přinesli? Blesk TV

VŠE O JIŘINĚ BOHDALOVÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!!!

Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Bohdalové: Jiřina si střihla ploužák s dcerou i s přítelem! Petr Macek, Blesk TV

Fotogalerie
25 fotografií