Jiřina Bohdalová na prknech Divadla Na Jezerce odehrála představení Paní plukovníková, a když po děkovačce odešla z jeviště, tak jí její dcera Simona Stašová odvedla do sousedící restaurace, kde už čekaly desítky gratulantů.

Oslavenkyně o v pořadí již třetí oslavě neměla ani potuchy. Její dcera nicméně obvolala spoustu herců a lidí z branže. A ti se museli zapřisáhnout, že ani nemuknou!

A tak na mejdanu nechyběl Michal Dlouhý, Dáda Patrasová s manželem Felixem Slováčkem, Zdeněk Maryška, režisér Jan Hřebejk, Lenka Vlasáková, Pavel Vítek s přítelem Janisem Sidovským a samozřejmě principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský.

Jan Hrušínský (60) s manželkou Miluší Šplechtovou (58) si kvůli oslavě naplánovali i dřívější návrat z výletu do USA. Původně se dvojice měla vrátit až v úterý, a tak Jiřinu pořádně překvapili. „Jsem hlavně ráda, že jsem ty narozeniny přežila,“ řekla pro Aha! s humorem sobě vlastním oslavenkyně.

Herečka a nadšená zahradnice dostala spoustu dárků a květin, které zaplnily kufr auta. protože nemá ráda řezané květiny, byla všechny kvítka v květináčích. Přičteme-li stromky, keře a květiny, které dostala na minulé oslavě, měla by pomalu Jiřina Bohdalová přemýšlet o založení vlastní botanické zahrady.

VŠE O OSLAVĚ 85. NAROZENIN JIŘINY BOHDALOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!! 

Fotogalerie
11 fotografií