Lehce před třetí hodinou odpolední se k městskému úřadu rozvážným krokem šine prostřední syn zesnulého architekta. Byl totiž pozván k podání vysvětlení. Na policii udal zpěvaččina tatínka Josefa Machálka, který ho měl 9. dubna u rodinného oběda fyzicky napadnout. Proto se nyní rvačka dědiců projednává ve správním řízení.

Po tři čtvrtě hodině grilování na úřadě Dalibor s kamenným výrazem ve tváři odchází a okamžitě si zapaluje cigaretu. Na dotazy Blesku ani slovem nereaguje. Při dotazu, zda ho pan Machálek opravdu jen zatahal za vlasy, jak tvrdila Leona, jen zakroutil hlavou…

Zatímco se mladý Šípek obrnil mlčením, partnerka jeho otce a matka nevlastního bratra Artura (13) se stále snaží celou situaci bagatelizovat. „O žádné napadení nešlo. Táta, který se neměl vůbec míchat do rozhovoru, ho trochu zatahal za vlasy zezadu. Předpokládám, že tohle zmizí ze stolu,“ tvrdí Machálková s tím, že vůbec nerozumí tomu, že Dalibor vše řešil udáním na policii. Podat vysvětlení tak bude muset i pan Machálek.

Fotogalerie
16 fotografií