Zpěvačka byla měsíc v léčebně na Moravě, kde kvůli silným depresím dostávala elektrošoky. „Propustili mě ve čtvrtek večer, cítila jsem se skvěle a opravdu už mi bylo dobře,“ popisovala Šárka.

Hned druhý den vyrazili s přítelem Mirkem do Nizozemska, kde studuje její syn Dominik (12), jehož má právě s country králem Brabcem, který si před 13 lety prohnal hlavou kulku. „U Velemína na Litoměřicku jsme ale měli těžkou bouračku. Smůla se mi prostě lepí na paty,“ řekla Rezková Blesku. „Jeli jsme po hlavní a seklo to před nás auto přijíždějící z vedlejší silnice! Ten chlap se vůbec nerozhlédl! Přítel neměl šanci to ubrzdit...“ dodala zpěvačka.

„Při nehodě nám praskly airbagy a Šárka narazila hlavou do skla! Tvrdila mi, že jí nic není. A najednou upadla do bezvědomí, tak jsem volal rychlou,“ popsal Blesku zpěvaččin přítel.

„V sanitce jsem se probrala a v litoměřické nemocnici jsem pak podstoupila sérii vyšetření. Měli podezření, jestli nekrvácím do mozku. Do rána jsem ležela na pozorování. Úraz se nepotvrdil, a tak mě propustili. O víkendu jsme pak dojeli do Nizozemska jiným autem,“ popsala Blesku zdecimovaná Rezková. „Kdy už ta moje smůla skončí? Už chci normálně žít!“ rozplakala se.

Fotogalerie
7 fotografií