Bezmála dvoumetrového herce, na kterého si asi jen tak někdo běžně netroufne, si ve středu večer útočníci zřejmě vyhlédli nedaleko divadla v hospodě, kam dorazil na pracovní schůzku.

Skupinka mužů tam sledovala hokejový zápas Sparta–Plzeň. „Byli to lidi, se kterými jsem neměl nic společného. Hokej mě prakticky nezajímá, jen jsem podotkl, že to bude možná ještě zajímavé. A fandil jsem Plzni, která prohrávala,“ řekl Veselý Blesku.

Krátce před třiadvacátou hodinou vyrazil zpět do divadla a 200 metrů od Palmovky dostal nakládačku. Jeho kolegyně z divadla, která byla s ním, prý napočítala až sedm útočníků, kteří mu přivodili několik zranění! „Pamatuji si jen začátek. Jednoho muže jsem zpacifikoval a povalil na zem. Myslel jsem, že je jen jeden. Nevěděl jsem, že za mnou jsou další, kteří mě začali kopat do hlavy,“ popisuje Veselý nejhorší chvíle svého života.

„Pak jsem se skrčil a dostával jen rány do hlavy. Na obličeji nic nemám, protože oni byli takoví hrdinové, že na mě zaútočili zezadu... Já jsem velký chlap. Kdyby to byl někdo menší, tak ho mohli zabít,“ dodal herec. 

„Mám zranění krční páteře a pohmožděniny. Natéká to a dost to bolí, ale snad by vše mělo být dobrý. Budu teď pod lékařskou kontrolou, protože mám otok na hlavě, který je prý docela blbý. Takže mě bude můj doktor hlídat,“ dodal Ondřej, který doufá, že někdo muže, kteří do restaurace Zenklovka prý chodí často, pozná.

„Měla by to řešit policie, jsou tam prý kamery a zaslechl jsem, že v té hospodě, ve které jsem je potkal, už se párkrát objevili, takže já si myslím, že by je měli dopadnout. Doufám, že se nebudou lidi bát je udat, protože to je nějaká skupinka asi sparťanů, kterých je hodně, tak snad nebudou mít strach,“ dodává.

Fotogalerie
12 fotografií