V seriálu ztvární Vendulu Kučerovou, nejhezčí dívku na vesnici, která svého půvabu občas využívá k dosažení vlastních cílů. Jejím celoživotním cílem je vzít si Honzu (Tomáš Novotný) a odstěhovat se do města. Na natáčení se Lucie Šteflová nejčastěji potkává s herečkou Danou Batulkovou, která v seriálu ztvární její matku.

O co v novém seriálu jde?

Netradiční příběh se odehrává ve vesničce Vlkov na okraji národního parku. Hlavními hrdiny jsou strážce parku Honza a lékařka Kateřina, která se kvůli poslední vůli svého dědečka do vesnice přistěhuje z města. Dědeček Alois, který strávil posledních dvacet let svého života jako samotář, odkázal 30 milionů svým vnoučatům Kateřině, Tomášovi a Filipovi pod podmínkou, že budou po dobu jednoho roku žít v jeho zpustlém domě. V případě, že tak neučiní, peníze propadnou obci. Diváky čeká napínavý příběh boje vnoučat s vesnicí o milionové dědictví plný humoru, životních zvratů i lásky a přátelství.

V hlavních rolích se představí Lenka Zahradnická, Tomáš Novotný, Petr Buchta, Štěpán Benoni, Milan Šteindler, Jana Krausová, Luboš Veselý, Dana Batulková a další. Roli zesnulého dědečka ztvární Jan Tříska.

Fotogalerie
11 fotografií