„Eva a Adrian jsou do sebe hodně zamilovaní a trvá to už nějakou chvíli. Přesně to je také důvod, proč vedení televize nechce, aby tito dva spolu natáčeli. Prý to obtěžuje a zdržuje všechny, kteří na pořadu spolupracují,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z Evina okolí. „Režisér prý také Evu protežoval a dost často s ní musel přetáčet,“ dodal zdroj.

Přestože si o vztahu Perkausové a Stojkova cvrlikají na Primě už i vrabci na střeše, Eva se stále intimní poměr s Adrianem snaží tajit. „Ano, vím o tom, ale na důvody se budete muset zeptat vedení Primy. Dál se k ničemu nechci vyjadřovat,“ řekla Blesku.

Perkausová přitom není první moderátorkou, která s tímto režisérem skončila v posteli. Podlehla mu např. Tereza Pergnerová (41) či Eva Decastelo (37).

O sexu mezi zaměstnanci mlží i vedení FTV Prima. „S Adrianem Stojkovem spolupráce nadále pokračuje. V současné době stále režíruje i Top Star magazín, ale v budoucnu chceme, aby se více zaměřil na další aktivity zpravodajství. Jedná se například o chystanou roadshow, kdy zpravodajství vyjíždí s kamionem přímo do regionů. Právě on s ním má z předchozích let bohaté zkušenosti, kterých chceme i nadále využít,“ okomentovala celou událost mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová. Nepřímo tak potvrdila informace Blesku o tom, že Stojkova z pořadu ze světa hvězd odstaví.

Fotogalerie
7 fotografií