V domě za desítky milionů probíhá už téměř půldruhého roku rekonstrukce. „Nedá se tady žít!“ postěžoval si Blesku člověk z domu.

Jedna z nájemnic (redakce zná její jméno) situaci přesně popsala: „Dům se už víc než rok rekonstruuje. A je v něm neskutečný bordel. Před pár dny jsem dokonce viděla v prvním patře potkana! A to platíme tři stovky měsíčně za úklid, který se samozřejmě neprovádí. Psala jsem zástupci majitele, aby mi platby za úklid za poslední rok vrátil, ale vůbec nereagoval,“ postěžovala si.

Trápí ji ale i další věci. „Už teď platíme za malý byt 2+1 nájem skoro jedenáct tisíc a stejně jako ostatní se obáváme, že majitel nám po rekonstrukci nájemné ještě zvedne. Podle nás zde chce vybudovat bydlení pro velmi movité nájemníky nebo firmy a nás ostatních se bude chtít postupně zbavit,“ řekla žena s obavami. »Jakub Sklář« ji prý hodně zklamal.

Jeden ze starousedlíků sebral odvahu a zavolal Luďkovi Munzarovi, aby mu sdělil, že je život v domě peklo. Neuspěl. „Pan Munzar mi řekl, že když se mi to nelíbí, mám se odstěhovat,“ kroutí nechápavě hlavou starší muž.

Nájemníkům nejvíc vadí, že herce jejich problémy ani v nejmenším nezajímají. To, že zřejmě aspiruje na bobříka mlčení, dokázal Luděk Munzar i Blesku. „Já vám k tomu nebudu vůbec nic říkat,“ řekl herec stroze do telefonu a zavěsil.

Dům stojí na velmi lukrativní pražské adrese v Korunní ulici. Je v něm celkem 17 bytových jednotek a v přízemí navíc obchod se zdravou stravou. Může být tudíž zdrojem nezanedbatelných příjmů.

Fotogalerie
6 fotografií