Jen co před  lety Munzar překonal rakovinu, která ho nakonec připravila o ledvinu, přišla další nemoc. „Když už se z toho dostal, přišla další rána a další operace. Zjistili mu totiž rakovinu prostaty,“ prozradil tehdy deníku AHA! zdroj z okolí slavného hereckého páru.

Ten měl letos v září převzít na radnici čestné občanství Prahy-Modřan, protože zde bydlí už přes půl století. Bohužel jim to opět nedovolilo zdraví. Slavnostní předání se tedy uskutečnilo nyní, o dva měsíce později.

„Musel jsem do nemocnice, kde mi zjistili vřed. No a ledvina, jednu už teda nemám dávno, a ta druhá teď přestala chodit,“ přiznal herec své vážné zdravotní potíže. Nyní ale už vypadá opět v kondici. Dokonce natolik, že se slavnosti na radnici zúčastnil. Jeho žena Jana Hlaváčová ho však nedoprovodila.

Těžké deprese se nyní začaly podepisovat i na fyzickém zdraví.  „Nechodí se jí dobře. Šla až za dno, hrábla si a nemůže se navrátit zpátky,“ přiznal pro VIP zprávy Munzar. „Víte, ono jedno z největších umění je umění včas odejít,“ dodal herec.
 

Fotogalerie
10 fotografií