Zavzpomínala také, jaké vlastně bylo první seznámení s Jaromírem. „Prostě jsme se potkali na nějaké akci, chvíli jsme si povídali,“ řekla Aha. Zdůraznila, že „chlapy“ balit neumí, že impulz musí přijít od muže.

Tak to bylo i s Jágrem. „On mi dal své telefonní číslo a řekl mi, ať mu zavolám. Odpověděla jsem mu, že klukům nevolám. To ho asi šokovalo,“ řekla bývalá miss. „Nevím, jestli to nebyl moment, který ho překvapil,“ pokračovala. Jejich vztah, který trval necelé dva roky, byl pro hokejistu prvním vážným vztahem.

Často se povídalo, že vztahy Jaromíra Jágra končí kvůli tomu, že jeho partnerky nevychází s jeho maminkou, která je pro něj velmi důležitá. To ale nebyl případ Ivy! „S jeho maminkou jsem vycházela výborně, to je skvělá žena,“ prozradila Kubelková.

Se smíchem vyprávěla, že první, co poznala, nebyla Iva sama, ale její boty. Jaromír si ji poprvé přivedl domů na Kladno pozdě v noci a všichni už spali. Jeho maminka se pak druhý den divila, co dělají u nich v předsíni zvláštní boty, které našla na obrázku v novinách. Vysvětlení bylo jednoduché – Iva byla den před tím na módním focení, kde ji zvěčnili v těch samých botách, ve kterých šla později k Jágrovým domů.

 

Fotogalerie
8 fotografií