Kromě nich pozvání na Ples v Opeře přijala i přítelkyně Toma Rileyho, americká herečka Lizzy Caplan. Ta randila s Chandlerem z Přátel Matthewem Perrym. Její účast na plese ale závisí na tom, zda ji uvolní režisér z natáčení. Do Prahy by však moc ráda přijela.

Tom Riley je anglický herec a držitel ceny BAFTA za roli v britském seriálu stanice BBC Da Vinciho démoni. Tohoto úspěšného umělce znají čeští diváci například z populárních televizních seriálů Hercule Poirot nebo Vraždy v Oxfordu.

Svou návštěvou poctí Ples v Opeře sir Terry Farell, světoznámý architekt, urbanista a především vizionář. Ten je autorem mnoha staveb, které jsou pro Londýn naprosto určující – ať už se jedná o nádraží Charing Cross, čtvrť Canary Wharf, povodňové bariéry na Temži či budovu ředitelství MI5, dobře známou z „bondovek”.

V roce 1996 propůjčila siru Terrymu Farrellovi královna Alžběta II. řád britského impéria a v roce 2001 jí byl pasován na rytíře (titul Knight Bachelor). Na pražský Ples v Opeře jej doprovází jeho choť, Mei Xin Wang Farrell.

Fotogalerie
7 fotografií