„Přišel za mnou režisér Jiří Adamec, že už neví, z jaké strany mě má točit, že mám divný nos. Prý o tom mluvil se Železným a ten navrhl, abych si ho nechala operativně upravit,“ svěřila moderátorka v talk show Markéta dráždí celebrity.

„Chvíli jsem váhala, ale chtěla jsem pracovat na Nově. Tak mi domluvili sezení u plastického chirurga Jana Měšťáka, že prý je na nosy u nás nejlepší. Netrvalo dlouho a šla jsem na zákrok,“ přiznala Bubílková.

Zatímco v televizi byli s novým nosem spokojení, Zuzanin tatínek to rok nemohl přenést přes srdce. „Vyčítal mi, že už to nejsem já a že jsem zničila takzvané rodinné »znaménko«. V rodině totiž všichni mají nos, který připomíná skobu. Ale jak se říká, čas vše zahojí a on si zvykl,“ usmívá se nejznámější vyznavačka politické satiry.

Kromě nosu si kvůli kameře musela nechat upravit rty, protože jí na jedné straně ujížděl koutek. „Zevnitř mi cosi nařízli a ono se to spravilo,“ říká moderátorka. Od té doby prý žádnou plastickou úpravu nepodstoupila.

„Zní to jako klišé, ale asi mám opravdu dobré geny a kvalitní krémy na obličej. Když vidím některé své kolegyně, které si píchají botox, jak se sobě podobají, protože mají všechny syslí tváře, a připomínají Jokera, tak zatím určitě ne. Pár vrásek v mém věku je přece přirozené,“ míní Bubílková.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Bubílkové v talk show: Byla jsem závislá na projímadle! Kvůli váze! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
5 fotografií