Přestože si už léta udržuje váhu okolo 55 kil, do svých šestnácti let vypadala jako hrdinka filmu Metráček. A taky jí to okolí dávalo pořádně najevo. „Na to, jak jsem vysoká, jsem byla i dost široká. Vážila jsem okolo osmdesáti kil a spolužáci se mi posmívali, že jsem tlustá. Hodně mě to trápilo, protože ostatní holky byly štíhlé a hlavně vyspělé, takže se kolem nich točili kluci,“ přiznala Zuzana, která v 16 letech objevila takzvanou bodovou dietu.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Bubílkové v talk show: Byla jsem závislá na projímadle! Kvůli váze! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

„Můžete jíst všechno, ale každá potravina má jiný počet bodů a na každý den máte přidělený limit, který nesmíte překročit. Zhubla jsem dost rychle, čehož si spolužáci začali všímat. Ale taky jsem si uhnala zánět ledvin, protože jsem vůbec nepila vodu,“ netají se moderátorka pořadů Blesk.cz Potomci slavných a Koho čas vzal. Váhu si prý začala udržovat nadměrným užíváním projímadel.

„Asi rok jsem na nich byla závislá, ale včas jsem si uvědomila, že mi to ničí střeva,“ dodala Bubílková. Naštěstí potkala profesionálního trenéra, který jí sestavil cvičební plán a jídelníček. Od té doby už Zuzana, dlouholetá parťačka Miloslava Šimka z pořadu S politiky netančím a Politické harašení, s žádnými dietami nebo léky neexperimentovala.

Video
Video se připravuje ...

Bubílková v talk show: Na Nově mě donutili k plastikám! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Hazard se zdravím

Projímadlo nijak nepřispívá ke spalování tuků. Jediný efekt na snížení váhy, který laxativa mají, spočívá ve vyprázdnění střev (tím je možné krátkodobě snížit váhu o 1 až 2,5 kilogramu) a dále v odvodnění organismu (další cca 1,5 až 3 kila dolů).

Tento efekt je ale pouze dočasný. Hrozí, že po čase se již nepodaří vyprázdnit střevo bez použití těchto projímadel. Dlouhodobé používání může narušit rovnováhu vody a pro život důležitých látek v těle.

Fotogalerie
27 fotografií